Szerző: sammer

2001. augusztus 21. 19:31

Bejelentették a Heli Heroes nevű árkád stílusú helikopteres háborús játékot

A német Zuxxez Entertainment játékkiadó bejelentette a készülő Heli Heroes

A német Zuxxez Entertainment játékkiadó bejelentette a készülő Heli Heroes árkád stílusú helikopter harci szimulátorát. A játék egy elképzelt jövőben játszódik a harmadik világháború idején, amikor iraki olajmezőket kell felégetnünk, és alaszkai bevetésekben kell részt vennünk. A Heli Heroes két fejlett helikopter típust tartalmaz -- az AH-64 Apache Longbow és az orosz Hokum -- amiket a játékos a küldetések során folyamatosan tuningolhat, új fegyvereket és védekező eszközöket szerelhet fel rá. A történetszálon húzódó egyjátékos rész mellett a kor követelményének megfelelően többjátékos támogatással is rendelkezik majd, amiben viszont ezúttal nem egymás ellen kell majd harcolnia a két résztvevőnek, hanem együtt, egymást támogatva vághanak neki a küldetések végrehajtásának.


További képek

A Heli Heroes-t a Reality Pump Studios fejleszti, az a csapat, akik a népszerű Earth 2150-et készítették, kiadását pedig 2001 végére tervezik PC-re és Microsoft Xbox konzolra. További információkat a Zuxxez Entertainment hivatalos weboldalán olvashatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról