Szerző: roberto

2001. augusztus 17. 00:24

Dupláztak a Linux kernel fejlesztői: itt a 2.4.9

[LinuxToday] Legalább egy hétig Finnországban leszek, nem olvasom az emailjeimet és a hírcsoportokat. Föltettem a 2.4.9-es kernelt az ftp.kernel.org-ra, és azt javasolnám mindenkinek, hogy próbálja ki, vitassátok meg a levlistákon, de NE küldjetek nekem emailt. Szeretnék majd hallani a problémákról, de nem nagyon vágyom több ezer rám váró üzenetre.

[LinuxToday] "Legalább egy hétig Finnországban leszek, nem olvasom az emailjeimet és a hírcsoportokat. Föltettem a 2.4.9-es kernelt az ftp.kernel.org-ra, és azt javasolnám mindenkinek, hogy próbálja ki, vitassátok meg a levlistákon, de NE küldjetek nekem emailt. Szeretnék majd hallani a problémákról, de nem nagyon vágyom több ezer rám váró üzenetre.

Ezenfelül rengeteg patchet kapok, ha a tiéd nem látható, akkor az azért van, mert túl sokat kaptam. Ne búsuljatok, majd holnap... Ez esetben a holnap egy vagy két hetet jelent."

E rövid levél kíséretében, egy héten belül immár másodszor, Linus Torvalds kiadta a Linux új verzióját, ezúttal a 2.4.9-et. A változások listája itt olvasható, a forrás és/vagy a patch a levélben megadott helyről vagy valamelyik tükörről tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.