Szerző: roberto

2001. augusztus 16. 01:19

Az Opera Software újabb linuxos Opera kiadására készül, megjelent az 5.05 TP1

[Opera Software] Az Opera Software tegnap bejelentette böngészőszoftvere linuxos változatának újabb előzetes kiadását. Az Opera for Linux 5.05 Technology Preview legfőbb újdonsága, hogy támogatja a Netscape pluginjeit, így az Opera linuxos változatával is lehetővé válik a Netscapehez készített Arcobat Reader plugin, a Macromedia Flash, vagy akár a Sun Java 2 Runtime Environment pluginjének használata.

Opera Software[Opera Software] Az Opera Software tegnap bejelentette böngészőszoftvere linuxos változatának újabb előzetes kiadását. Az Opera for Linux 5.05 Technology Preview legfőbb újdonsága, hogy támogatja a Netscape pluginjeit, így az Opera linuxos változatával is lehetővé válik a Netscapehez készített Arcobat Reader plugin, a Macromedia Flash, vagy akár a Sun Java 2 Runtime Environment pluginjének használata.

A sajtóközleményben az Opera műszaki vezérigazgatója, Hakon Wium Lie arra hívja fel a figyelmet, hogy a most kiadott linuxos verzió csupán fejlesztői változat, a pluginek támogatása előre nem látható hibák megjelenését okozhatja, épp ezért arra kérik a felhasználókat, hogy teszteljék az 5.05 TP1-et, és az esetleges hibákról küldjenek beszámolót.

A program .deb, .rpm és .tgz csomagolásban az Opera for Linux honlapjáról kiindulva tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 20:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.