Szerző: roberto

2001. augusztus 16. 01:19

Az Opera Software újabb linuxos Opera kiadására készül, megjelent az 5.05 TP1

[Opera Software] Az Opera Software tegnap bejelentette böngészőszoftvere linuxos változatának újabb előzetes kiadását. Az Opera for Linux 5.05 Technology Preview legfőbb újdonsága, hogy támogatja a Netscape pluginjeit, így az Opera linuxos változatával is lehetővé válik a Netscapehez készített Arcobat Reader plugin, a Macromedia Flash, vagy akár a Sun Java 2 Runtime Environment pluginjének használata.

Opera Software[Opera Software] Az Opera Software tegnap bejelentette böngészőszoftvere linuxos változatának újabb előzetes kiadását. Az Opera for Linux 5.05 Technology Preview legfőbb újdonsága, hogy támogatja a Netscape pluginjeit, így az Opera linuxos változatával is lehetővé válik a Netscapehez készített Arcobat Reader plugin, a Macromedia Flash, vagy akár a Sun Java 2 Runtime Environment pluginjének használata.

A sajtóközleményben az Opera műszaki vezérigazgatója, Hakon Wium Lie arra hívja fel a figyelmet, hogy a most kiadott linuxos verzió csupán fejlesztői változat, a pluginek támogatása előre nem látható hibák megjelenését okozhatja, épp ezért arra kérik a felhasználókat, hogy teszteljék az 5.05 TP1-et, és az esetleges hibákról küldjenek beszámolót.

A program .deb, .rpm és .tgz csomagolásban az Opera for Linux honlapjáról kiindulva tölthető le.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.