Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 10. 23:47

20 GB-os Nomad JukeBox a Creative-tól

A Creative mától szállítja új, bővített NOMAD Jukebox lejátszóját. A 20GB-os tárolási kapacitás jóval meghaladja az előző verzió 6GB-ját, bár az sem volt éppen piskóta.

HIRDETÉS

A Creative mától szállítja új, bővített NOMAD Jukebox lejátszóját. A 20GB-os tárolási kapacitás jóval meghaladja az előző verzió 6GB-ját, bár az sem volt éppen piskóta.

Az egy cent híjján mintegy 400 dollárba kerülő Jukebox ezáltal mintegy 500 CD-nyi anyagot képes tárolni, 20GB-on nagyon sok MP3, WMA, WAV anyag fér el.

A nagy tárolási kapacitás ellenére a lejátszó kicsi és könnyű. Vonalszintű bemenettel is rendelkezik a könnyebb rögzíthetőség érdekében, és két line kimenet található rajta. A lejátszóban található DSP különböző effekteket képes az anyagra keverni, az EAX által biztosított környezeti hatások mellett a hangszín egyéni beállítására is lehetőség van.

A mellékelt Creative PlayCenter2 program segítségével könnyen dolgozhatjuk át állományainkat a lejátszó által támogatott formátumokba. Az iTunes programnak a Macintosh felhasználók fognak örülni, az en- és dekódoláson kívül a fájlok menedzselését, playlist-ek készítését is végezhetjük vele.

A készülék USB interfésszel csatlakozik gépünkhöz, ezáltal a fájlok le és feltöltése gyorsan végezhető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.