Szerző: sammer

2001. augusztus 8. 03:44

Letölthető a Zax: The Alien Hunter akció/kalandjáték új játszható demója

[GameSpot] A JoWood kiadta a Zax: The Alien Hunter játékának hivatalos játszható

[GameSpot] A JoWood kiadta a Zax: The Alien Hunter játékának hivatalos játszható demóját. A készülő játékot a Reflexive Entertainment fejleszti, az a csapat, akik a Star Trek Away Team-ért is felelősek. A Zax: The Alien Hunter egy akciójáték lesz gazdag kalandelemekkel fűszerezve, aminek főszereplője Zax, egy hősnek jóindulattal sem nevezhető személy, aki a meggazdagodás lehetőségét keresi a galaxisban. Legnagyobb bánatára viszont a jólétet nem adják ingyen, a gazdagságért földönkívüliek és robotok hadával kell megküzdenie, és meg kell állítania a gonosz Om nevű idegent. Az új demóban három pálya kapott helyet a végleges változatból. A teljes Zax: The Alien Hunter játék kiadását október közepére tervezik. További információkat találsz a játék hivatalos weboldalán. Képek a játékból:


További képek

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.