Szerző: sammer

2001. augusztus 7. 05:02

Ingyenes Warbirds III béta online tesztelési lehetőség

[GameSpot]

[GameSpot] Az iEntertainment Network bejelentette, hogy a második világháborús interneten keresztül játszható online repülőgép szimulátorát, a Warbirds III-at augusztus hónapban ingyenesen és korlátlanul kipróbálhatják az érdeklődők. Aki tehát meg szeretné mutatni, hogy a magyarok nem "csak" a valódi világban repülnek a legjobban, regisztrálhatja magát az ingyenes béta hozzáféréssel a hivatalos Warbirds weboldalon. Képek a játékból:


A Warbirds III az elődjéhez képest továbbfejlesztett grafikai megjelenést és számos új repülőgépet tartalmaz, köztük 28 vadászgépet, hét bombázót, és egy csapatszállító gépet. Ezen kívül lehetőség nyílik a gépek testreszabására, beleértve a fegyvereket, hangokat, valamint a játék alatt kapunk tüzérségi és egyéb földi támogatást a nehezebb helyzetekre. További információkért keresd fel a játék weblapját.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 22:18

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.