Szerző: sammer

2001. augusztus 7. 05:02

Ingyenes Warbirds III béta online tesztelési lehetőség

[GameSpot]

[GameSpot] Az iEntertainment Network bejelentette, hogy a második világháborús interneten keresztül játszható online repülőgép szimulátorát, a Warbirds III-at augusztus hónapban ingyenesen és korlátlanul kipróbálhatják az érdeklődők. Aki tehát meg szeretné mutatni, hogy a magyarok nem "csak" a valódi világban repülnek a legjobban, regisztrálhatja magát az ingyenes béta hozzáféréssel a hivatalos Warbirds weboldalon. Képek a játékból:


A Warbirds III az elődjéhez képest továbbfejlesztett grafikai megjelenést és számos új repülőgépet tartalmaz, köztük 28 vadászgépet, hét bombázót, és egy csapatszállító gépet. Ezen kívül lehetőség nyílik a gépek testreszabására, beleértve a fegyvereket, hangokat, valamint a játék alatt kapunk tüzérségi és egyéb földi támogatást a nehezebb helyzetekre. További információkért keresd fel a játék weblapját.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról