:

Szerző: sammer

2001. augusztus 7. 04:29

Elkészült a Parkan: Iron Strategy valós idejű stratégiai/robotszimulátor játék

[GameSpot] Az orosz Nikita fejlesztőcsapat bejelentette, hogy elkészült a legújabb valós

[GameSpot] Az orosz Nikita fejlesztőcsapat bejelentette, hogy elkészült a legújabb valós idejű stratégiai játékával, a Parkan: Iron Strategy-vel. A hamarosan mesterlemezre kerülő játékban harci robotok egy csoportját irányíthatjuk öt hadjáraton, és számos kisebb küldetésen keresztül. A játék külső és belső harctereket egyaránt tartalmaz, a beépített robottervező program segítségével pedig több száz féle, különböző harci gépet építhetünk, és próbálhatjuk ki őket a gyakorló téren.

A Parkan: Iron Strategy fejlesztése már közel négy éve tartott, mostanra pedig már számtalan országban felkészültek a terjesztésére (Tajvan, Kína, Szingapúr, Hongkong, Korea, Malaysia, Ausztrália, Lengyelország, Hollandia és Belgium), a legnagyobb piacon viszont még kérdéses a részvétel, a Nikita jelenleg kiadót keres az észak-amerikai területekre.


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.