:

Szerző: Barna József

2001. augusztus 3. 12:10

Sikeres volt a Manx Telecom 3G-s mobil internet demonstrációja

[Siemens] A nagysebességű mobil internetkapcsolat immáron érinthető közelségbe került, mikor a BTwireless és a Manx Telecom sikerrel végrehajtotta a Man Szigetén kiépített 3G hálózat első adathívását. Az IP-alapú csomagkapcsolt adathívás nagy sebességű adatátvitelt nyújt a felhasználónak, legyen szó akár internetről, akár más adatforrásról. Mark Briers, a Manx Telecom igazgatója azt nyilatkozta: Ez a hívás megnyitotta a kaput a legizgalmasabb 3G-s alkalmazások előtt - lehet akár kedvenc csapatunkat nézni, ahogy gólt szerez, vagy lehet szó szállodai szobafoglalásról, akár e-mailjeink olvasásáról utazás közben. Ma, partnereinkkel, az NEC-vel és a Siemensszel, újabb fontos lépést tettünk a mobil multimédia potenciáljának realizálása felé.

[Siemens] A nagysebességű mobil internetkapcsolat immáron érinthető közelségbe került, mikor a BTwireless és a Manx Telecom sikerrel végrehajtotta a Man Szigetén kiépített 3G hálózat első adathívását. Az IP-alapú csomagkapcsolt adathívás nagy sebességű adatátvitelt nyújt a felhasználónak, legyen szó akár internetről, akár más adatforrásról.

Mark Briers, a Manx Telecom igazgatója azt nyilatkozta: "Ez a hívás megnyitotta a kaput a legizgalmasabb 3G-s alkalmazások előtt - lehet akár kedvenc csapatunkat nézni, ahogy gólt szerez, vagy lehet szó szállodai szobafoglalásról, akár e-mailjeink olvasásáról utazás közben. Ma, partnereinkkel, az NEC-vel és a Siemensszel, újabb fontos lépést tettünk a mobil multimédia potenciáljának realizálása felé."

A hívás a működő rendszeren keresztül, egy laptop és egy NEC végkészülék között jött létre. Mark Briers a hívás során a múlt hét végi, hockenheimi Forma-1 nagydíj rajtsorrendjét tekintette meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.