Szerző: roberto

2001. augusztus 2. 11:12

Angol legenda: theKompany KDE Studio DocBrowser

[LinuxToday, GUI-Lords] Ha valaha is el akartál mélyedni a KDE vagy a Qt programozásában, de nem tudtad, hogy hol kezdjed, a theKompany DocBrowser a legjobb kiindulópont. A DocBrowser hiperlinkekkel ellátott, könnyen érthető dokumentációt tartalmaz a KDE és Qt API-járól és diagrammokon mutatja be, hogyan kapcsolódik össze a kód. [...] A DocBrowser elindítása után elsőként a sokféle dokumentációs forrás tűnik fel. [...] Tízes skálán a DocBrowsernek 7 pontot adnék az intuitivitásra, 7-et a stabilitásra és 9-et a tulajdonságaira.

theKompany[LinuxToday, GUI-Lords] "Ha valaha is el akartál mélyedni a KDE vagy a Qt programozásában, de nem tudtad, hogy hol kezdjed, a theKompany DocBrowser a legjobb kiindulópont. A DocBrowser hiperlinkekkel ellátott, könnyen érthető dokumentációt tartalmaz a KDE és Qt API-járól és diagrammokon mutatja be, hogyan kapcsolódik össze a kód. [...] A DocBrowser elindítása után elsőként a sokféle dokumentációs forrás tűnik fel. [...] Tízes skálán a DocBrowsernek 7 pontot adnék az intuitivitásra, 7-et a stabilitásra és 9-et a tulajdonságaira."

A DocBrowser a KDE-s programokkal foglalkozó theKompany.com terméke, a letölthető program ára 30 dollár, a dobozos verzió 40 dollár. A programról további információ a theKompany.com oldalain található, a programot bemutató GUI-Lords cikk pedig itt olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról