Szerző: sammer

2001. július 28. 05:59

Bejelentették a Soul Reaver 2 kalandjátékot

[GameSpot] Az Eidos elárult néhány részletet a Soul Reaver játékának PC-re készülő folytatásáról.

HIRDETÉS

[GameSpot] Az Eidos elárult néhány részletet a Soul Reaver játékának PC-re készülő folytatásáról. Jó hír számunkra, hogy ezúttal az európai piacot tartja fontosabbnak a kiadó, és amíg itt teljes csomagolásában a kereskedelemben is meg fog jelenni a játék, addig az amerikaiaknak be kell érniük az OEM (original equipment manufacturer) kereskedésbe szánt változattal. A Soul Raver 2 játékban újra Raziel szerepében találhatjuk magunkat, aki Kaint üldözve utazik vissza az időben. A játékos a játék folyamán folyamatosan ismerheti meg Raziel és Nosgoth múltját, és bontakozhat ki előtte a történet lényege. Képek a játékból:


A Soul Reaver 2 a tervek szerint 2001 vége előtt fog megjelenni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 02:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.