:

Szerző: sammer

2001. július 28. 05:59

Bejelentették a Soul Reaver 2 kalandjátékot

[GameSpot] Az Eidos elárult néhány részletet a Soul Reaver játékának PC-re készülő folytatásáról.

[GameSpot] Az Eidos elárult néhány részletet a Soul Reaver játékának PC-re készülő folytatásáról. Jó hír számunkra, hogy ezúttal az európai piacot tartja fontosabbnak a kiadó, és amíg itt teljes csomagolásában a kereskedelemben is meg fog jelenni a játék, addig az amerikaiaknak be kell érniük az OEM (original equipment manufacturer) kereskedésbe szánt változattal. A Soul Raver 2 játékban újra Raziel szerepében találhatjuk magunkat, aki Kaint üldözve utazik vissza az időben. A játékos a játék folyamán folyamatosan ismerheti meg Raziel és Nosgoth múltját, és bontakozhat ki előtte a történet lényege. Képek a játékból:


A Soul Reaver 2 a tervek szerint 2001 vége előtt fog megjelenni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.