Szerző: sammer

2001. július 27. 05:07

A Strategy First fogja kiadni a Patrician II kereskedő és stratégiai játékot

[GameSpot] A

HIRDETÉS

[GameSpot] A Strategy First bejelentette, hogy ő fogja az észak-amerikai területeken értékesíteni az Ascaron Patrician II stratégiai játékát. A Patrician II egy valós időben, a 14. századi Európában játszódó kereskedő és stratégiai játék lesz. A játékos kezdetben egy kezdő kereskedőként kezdi pályafutását, akinek lehetősége nyílik felkapaszkodnia a kor meredek ranglétráján. Ezt úgy érheti el, ha elismerést és tekintélyt szerez a kereskedő közösségben azáltal, hogy tekintélyes profitot termel és sikeresen végrehajtja az elvállalt feladatokat. A játék kiemelkedő tulajdonsága, hogy egy-egy küldetést számos úton meg lehet oldani, mint például ahhoz, hogy megszerezzük egy kereskedő hajó rakományát felbérelhetünk kalózokat, vagy akár a megvesztegetés hatékony módszerét is használhatjuk. Képek a játékból:


A Patrician II 2001 őszén fog az üzletekbe kerülni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.