Szerző: Ady Krisztián

2001. július 26. 22:35

A Pioneer csökkentette DVD-R- és DVD-RW-lemezeinek árait

A Pioneer Electronics új, csökkentett árakat jelentett be az írható, és újraírható DVD-lemezeire.

HIRDETÉS

A Pioneer Electronics új, csökkentett árakat jelentett be az írható, és újraírható DVD-lemezeire.

A DVD-R lemezeket mostantól (javasolt végfelhasználói áron) 9,95 dollárért vásárolhatjuk meg, míg az újraírható média ára 19,95 dollár. Mindkét lemeztípusra 4,7 GB-nyi adat rögzíthető. Gyors számolást követően kiderül, egy megányi adat így már csak 2x drágábban rögzíthető, mint a sima írható CD esetén, szigorúan csak a lemez árát tekintve.

A DVD-R egyszer írható formátum kompatibilis a legtöbb DVD-lejátszó készülékkel, DVD-ROM meghajtóval. A DVD-RW lemezre több mint 1000-szer rögzíthetünk kép-, hanganyagot vagy egyéb adatot. Nagyságrenddel nagyobb tárolókapacitásuknak köszönhetően a videoarchiválás, digitális képrögzítés, audiofelvételek rögzítésére tökéletesek ezek a médiák.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 01:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.