Szerző: sammer

2001. július 24. 21:50

Ebben az évben már nem fog megjelenni a Warcraft III

[GameSpot] A Blizzard a hivatalos weboldalán bejelentette, hogy a tömegek által

HIRDETÉS

[GameSpot] A Blizzard a hivatalos weboldalán bejelentette, hogy a tömegek által várt Warcraft III nem fog elkészülni a 2001-es év végéig, de a fejlesztő csapat teljes erőbedobással dolgozik, hogy valamikor 2002 folyamán kiadhassák a játékot. A Blizzard a következő szöveggel kommentálta a bejelentést: "A Blizzardnál mindannyian azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb játékokat készítsük el. Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassuk nem adhatjuk ki a játékot mielőtt teljesen befejeznénk. Ahelyett, hogy kiadnánk egy félig kész terméket a meghatározott időpontig azt választottuk, hogy addig csiszoljuk a játékunkat, amíg el nem éri azt a minőséget, amit a Blizzard játékosai és a fejlesztőink is elvárnak tőle. Határozottan úgy gondoljuk, hogy a ráfordított többlet időről ki fog derülni, hogy felbecsülhetetlen volt, és biztosítani fogja, hogy a Warcraft III annak a legendás játékmenetnek legyen méltó utódja, amit a rendkívüli népszerűségnek örvendő Warcraft sorozat előző részei alapoztak meg."

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:58

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.