:

Szerző: sammer

2001. július 24. 21:50

Ebben az évben már nem fog megjelenni a Warcraft III

[GameSpot] A Blizzard a hivatalos weboldalán bejelentette, hogy a tömegek által

[GameSpot] A Blizzard a hivatalos weboldalán bejelentette, hogy a tömegek által várt Warcraft III nem fog elkészülni a 2001-es év végéig, de a fejlesztő csapat teljes erőbedobással dolgozik, hogy valamikor 2002 folyamán kiadhassák a játékot. A Blizzard a következő szöveggel kommentálta a bejelentést: "A Blizzardnál mindannyian azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb játékokat készítsük el. Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassuk nem adhatjuk ki a játékot mielőtt teljesen befejeznénk. Ahelyett, hogy kiadnánk egy félig kész terméket a meghatározott időpontig azt választottuk, hogy addig csiszoljuk a játékunkat, amíg el nem éri azt a minőséget, amit a Blizzard játékosai és a fejlesztőink is elvárnak tőle. Határozottan úgy gondoljuk, hogy a ráfordított többlet időről ki fog derülni, hogy felbecsülhetetlen volt, és biztosítani fogja, hogy a Warcraft III annak a legendás játékmenetnek legyen méltó utódja, amit a rendkívüli népszerűségnek örvendő Warcraft sorozat előző részei alapoztak meg."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.