:

Szerző: sammer

2001. július 24. 04:07

Új képek jelentek meg a Parkan: Iron Strategy nevű stratégiai játékból

[GameSpot] Az orosz fejlesztő Nikita kiadott néhány screenshotot a Parkan:

[GameSpot] Az orosz fejlesztő Nikita kiadott néhány screenshotot a Parkan: Iron Strategy nevű teljesen 3D-s stratégiai játékából. A készítők arra tesznek kísérletet a játékban, hogy ötvözzék a valós idejű stratégiai játékok és a szimulátorok előnyeit, méghozzá úgy, hogy a játékos maga is beszállhat az egyik hatalmas robotjába, és úgy indulhat csatába a többiek mellett. Hasonló példákat már több korábbi játékban is láthattunk, de ott a közvetlen irányítás jóindulattal sem volt szimulációnak nevezhető, a Nikita fejlesztőinek talán sikerül végre igazán jól megoldani ezt a problémát. Természetesen a szimulátor üzemmód csak az egyik lehetőség, alapvetően kívülről kell majd irányítanuk és parancsokat osztogatnunk a számítógép által irányított harci robotoknak. Az új képek a játékban található belső és külső környezet közötti különbségeket is bemutatják. A Parkan öt egyjátékos küldetést, valamint számos többjátékos módot tartalmaz. A Nikita jelenleg amerikai kiadót keres a játékának. A képek a játékból:


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.