Szerző: sammer

2001. július 24. 04:07

Új képek jelentek meg a Parkan: Iron Strategy nevű stratégiai játékból

[GameSpot] Az orosz fejlesztő Nikita kiadott néhány screenshotot a Parkan:

[GameSpot] Az orosz fejlesztő Nikita kiadott néhány screenshotot a Parkan: Iron Strategy nevű teljesen 3D-s stratégiai játékából. A készítők arra tesznek kísérletet a játékban, hogy ötvözzék a valós idejű stratégiai játékok és a szimulátorok előnyeit, méghozzá úgy, hogy a játékos maga is beszállhat az egyik hatalmas robotjába, és úgy indulhat csatába a többiek mellett. Hasonló példákat már több korábbi játékban is láthattunk, de ott a közvetlen irányítás jóindulattal sem volt szimulációnak nevezhető, a Nikita fejlesztőinek talán sikerül végre igazán jól megoldani ezt a problémát. Természetesen a szimulátor üzemmód csak az egyik lehetőség, alapvetően kívülről kell majd irányítanuk és parancsokat osztogatnunk a számítógép által irányított harci robotoknak. Az új képek a játékban található belső és külső környezet közötti különbségeket is bemutatják. A Parkan öt egyjátékos küldetést, valamint számos többjátékos módot tartalmaz. A Nikita jelenleg amerikai kiadót keres a játékának. A képek a játékból:


A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.