:

Szerző: sammer

2001. július 23. 23:26

Mesterlemezre került a Myth II alapjaira épülő Green Berets katonai taktikai játék

[GameSpot] A Take-Two Interactive bejelentette, hogy a Myth II grafikus motorját használó

[GameSpot] A Take-Two Interactive bejelentette, hogy a Myth II grafikus motorját használó Green Berets elkészült, és még a hónap vége előtt az üzletekbe kerülhet. A Green Berets azon kívül, hogy a Myth II motorjára épül - és ezért a megjelenése is hasonló - semmi köze nincs az említett játékhoz, egy kifejezetten modern katonai játékról van szó. Ebben a taktikai játékban 10 küldetésben vehetünk részt, melyek mindegyike különböző típusú környezetben játszódik, rizsföldektől egészen a földalatti alagútakig. A speciális feladatok végrehajtásához földi és légi egységeket egyaránt felhasználhatunk, amik között szerepel túsz szabadítás, kommunikációs tornyok szabotálása, és kényszerleszállást végrehajtott pilóták felkeresése is. Képek a játékból:



További képek

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.