Szerző: sammer

2001. július 23. 23:26

Mesterlemezre került a Myth II alapjaira épülő Green Berets katonai taktikai játék

[GameSpot] A Take-Two Interactive bejelentette, hogy a Myth II grafikus motorját használó

HIRDETÉS

[GameSpot] A Take-Two Interactive bejelentette, hogy a Myth II grafikus motorját használó Green Berets elkészült, és még a hónap vége előtt az üzletekbe kerülhet. A Green Berets azon kívül, hogy a Myth II motorjára épül - és ezért a megjelenése is hasonló - semmi köze nincs az említett játékhoz, egy kifejezetten modern katonai játékról van szó. Ebben a taktikai játékban 10 küldetésben vehetünk részt, melyek mindegyike különböző típusú környezetben játszódik, rizsföldektől egészen a földalatti alagútakig. A speciális feladatok végrehajtásához földi és légi egységeket egyaránt felhasználhatunk, amik között szerepel túsz szabadítás, kommunikációs tornyok szabotálása, és kényszerleszállást végrehajtott pilóták felkeresése is. Képek a játékból:További képek

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.