Szerző: sammer

2001. július 23. 22:24

A Gamestorm leállítja online szolgáltatását

[GameSpot] A Kesmai bejelentette, hogy leállítja a Gamestorm online játék szolgáltatását

HIRDETÉS

[GameSpot] A Kesmai bejelentette, hogy leállítja a Gamestorm online játék szolgáltatását miután az Electronic Arts elindítja a BattleTech: 3025-öt, ami az EA.com szolgáltatását használja. Jelenleg még semmi konkrét magyarázat nincs a váratlan bejelentésre, de a Kesmai álláspontja szerint az összes korábbi játék, ami a Gamestorm-on keresztül volt játszható, mint az Air Warrior III: Millennium Version, és a BattleTech: Solaris, játszható lesz az új EA.com szolgáltatáson keresztül is. Képek a BattleTech 3025 játékból:


További képek

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.