Szerző: Ady Krisztián

2001. július 24. 23:14

Az AVerMedia bejelentette új, AVerTV Box nevű külső TV tuner egységét

Az AVerMedia Technologies Inc., mely kis hazánkban is főként PC-s tunerjeiről ismert, tegnap bejelentette legújabb termékét, az AVerTV Box külső egységet.

HIRDETÉS

Az AVerMedia Technologies Inc., mely kis hazánkban is főként PC-s tunerjeiről ismert, tegnap bejelentette legújabb termékét, az "AVerTV Box" külső egységet.

Az AVerTV Box egy könnyen használható, p&p egység, mely külső eszközök bemeneteinek fogadására is alkalmas, ezáltal konzolunk, videókészülékünk képét is élvezhetjük monitorunkon. A mellékelt távirányító segítségével igazi multimédiás központtá válhat gépünk, pontosabban annak környéke. Az egység a PC mellett MAC-et is támogat.

A készülék egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy a teljes képernyős megjelenítés mellett lehetőség van az egynegyed képernyős kép-a-képben üzemmód használatára is. Ezáltal a gépen dolgozhatunk is, miközben a TV-t, vagy más külső forrás képét nézzük. A támogatott felbontás nem túl magas, mindössze 800x600 PC-k esetén, 832x624 a MAC gépeken. A képfrissítési frekvencia 50-75 Hz között lehet. A készülék beállítását OSD menü segíti.

Az AVerTV Box tuner része 181 csatorna felprogramozását támogatja. Az alapvető paramétereket természetesen itt is szabályozhatjuk: fényesség, kontraszt, színtelítettség, élesség, finomhangolásra is lehetőség van. A készülék NTSC és PAL verzióban egyaránt elérhető.

Javasolt végfelhasználói ára 159.99 dollár.

AverMedia

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.