Szerző: sammer

2001. július 21. 16:39

Újabb Soldier of Fortune II screenshotok jelentek meg

Az Activision új screenshotokat adott ki a Raven Software készülő FPS lövöldözős

HIRDETÉS

Az Activision új screenshotokat adott ki a Raven Software készülő FPS lövöldözős játékából, a Soldier of Fortune II: Double Helixből. Az új képek az esőerdei és hongkongi pályákról készültek, és nagyszerűen mutatják be a játék bonyolult karaktermodelljeit és a jó textúraminőséget. A játékos az előző részhez hasonlóan itt is John Mullins szerepébe kerül, és a küldetések között találkozni fog olyanokkal is, amik Mullins korábbi akcióival kapcsolatosak. Számos független küldetés is lesz, mint túszok kimentése és egyszerű "keress és írts" feladatok. A Soldier of Fortune II a Quake III motorját használja, ami alapjában véve is korszerű megjelenítést és megfelelő sebességet biztosít, de a Raven (régi szokásához híven) végrehajtott jónéhány módosítást a nagyobb környezet és a részletesebb karakter megjelenítés érdekében.


A Soldier of Fortune II: Double Helix megjelenését 2001 novemberére ígérik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.