Szerző: sammer

2001. július 20. 18:12

Új screenshotok és egy videó jelent meg a Gorasul: Legacy of the Dragon RPG játékból

HIRDETÉS

A JoWood kiadott néhány új screenshotot és egy videót Gorasul: Legacy of the Dragon játékából, ami egy új szerepjáték lesz a Silver Style fejlesztésében. A játékos egy Roszondas nevű kisfiút irányíthat, akit egy sárkány barlangjánál hagyott az édesanyja a súlyos betegsége miatt. A sárkány ahelyett, hogy megölte volna a kisfiút felnevelte. A lény lehellete olyan speciális erővel ruházta fel a fiút, amilyennel egy másik ember sem rendelkezett, és a különleges képességei miatt az istenek egy háborúba hívták, ahol a Földet elpusztítani szándékozó démonokkal kell majd megküzdenie.


A Gorasul: Legacy of the Dragon a tervek szerint 2001 őszén fog megjelenni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.