Szerző: sammer

2001. július 20. 12:20

Új képek és információmorzsák szivárogtak ki a Deus Ex 2-t fejlesztő Ion Storm laborjából

[GameSpot] Néhány új grafikát és fejlesztési képet adtak ki a fejlesztés alatt lévő Deus Ex 2 akció/szerepjátékból, amire érdemes odafigyelni, hiszen a múlt évben (a legtöbb fontosabb magazin szerint) az év játékának kikiáltott játék folytatásáról van szó. Ráadásul az új Deus Ex már az elődjénél sok problémát okozott grafikai megjelenítésével sem lesz gond, hiszen bár a játék is Unreal Engine-t használ, az új "Unreal Warfare" motort már DirectX 8-ra és minden bizonnyal GeForce-ra optimizálták.Egyelőre nem sokat lehet tudni a készülő játékról, de azért néhány infrmáció kiszivárgott a képekkel együtt. A Deus Ex 2 játékban a karakterek rengeteg érzelmet fejezhetnek majd ki, ami éppúgy vonatkozik az első részben már szerepeltetett karakterekre, mint azokra, amelyek csak az új részben bukkannak majd fel. Egy új játszható karakter is meg fog jelenni JC Denton mellet, ami az egyik screenshoton látható igényesen megrajzolt női karakter, persze poligonos formában. Egy másik képen az első részben megismert katonai robotok családjából egy újabb fajt ismerhetünk meg, aminek kialakítása miatt nem lesz olyan könnyű elfutni előle, mint ahogy elődjeinél tehettük. A többi képen pedig az Ion Storm austini csapatának további terveit láthatjuk rajzban, vagy éppen az Unreal Warfare kiforrott pályaszerkesztőjében. A Deus Ex 2 kiadási időpontjáról még nincsenek információk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.