Szerző: sammer

2001. július 20. 18:12

Újdonságok és képek (most már eredeti méretben) a népszerű Thief sorozat készülő harmadik tagjáról

[GameSpot] Randy Smith, az Eidos fejlesztési igazgatója új információkat adott

HIRDETÉS

[GameSpot] Randy Smith, az Eidos fejlesztési igazgatója új információkat adott ki a sokak által várt stílusteremtő Thief sorozat harmadik részéről. A legutóbbi információk óta kibővült néhány taggal a Thief 3 fejlesztő csapata, és jelenleg a játék alapvető kezelői felületén, a karakterek mozgásán, és a mesterséges intelligencián dolgoznak.

Randy Smith digtális tollából: "Így van, a Thief 3-ban már vannak őrök akik őrjáratot tartanak, figyelnek és fülelnek, és kutatnak utánad ha észrevettek, közben pedig olyanokat szólnak, hogy 'biztosan csak egy patkány'. Természetesen a új játékban is Garrett szerepét alakítod, akivel lopódzhatsz, elrejtőzhetsz az árnyékban, és csendes nyilakkal lövöldözhetsz."

Smith elmondása szerint már három küldetés nagyon közel van a befejezéshez, és mindegyikük a klasszikus Thief hangulatát idézi, de persze sokkal szebben kidolgozva és látványosabban, köszönhetően az új fejlesztésű Unreal Warfare Engine-nek, bár Smith elismerte, hogy végeztek rajta néhány szükséges módosítást. Ha az első három küldetés megírását befejezték, a következő négy kerül sorra. Ami a történetet illeti, még semmit sem árultak el a készítők, de Smith biztosított, hogy alaposan kidolgozott történet fog átvezetni minket az előre megtervezett küldetéseken. Azt is megígérte, hogy a történet néhány részletét még a játék kiadása előtt ismertetni fogja.


Az új képek a kezdeti pályákról készültek, természetesen már az Unreal Warfare motort használva. Az egyiken egy hálószobát, más képeken pedig külső területeket láthatunk. A katedrális amiről szintén készültek képek, csak egy teszt pálya egyenlőre, ahol néhány speciális effektet mutatnak be, de Smith szerint a Thief 3 környezete is hasonlóan szépen fog kinézni. A maradék kép rajzolt terveket mutat be, hogy a játék hangulatát érzékeltessék. A Thief 3 kiadási időpontját még nem határozták meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.