Szerző: Barna József

2001. július 19. 17:43

Magyar legenda: NEC 7700A 12x10x32 CD-újraíró tesztje

HIRDETÉS

[Email] A RiO oldalaira felkerült egy rövidebb teszt a címben említett igen olcsónak mondható CD-újraíróról. A teszt során a hardver komoly nyúzásnak lett kitéve:
Ez az első író, ami a kezünkbe került és tudja a JustLink/BurnProof technológiát, így meglehetősen kíváncsiak voltunk, mit mutat a gyakorlatban. Első tesztprogramunk a Nero 5.5.2.3 volt, 10x módban, Verbatim újraírható CD-re, Disc-at-Once módban, úgy, hogy mindenféle file cache-elést kikapcsoltunk. Természetesen nem image-ből, hanem on-the-fly, tehát a CD-ROM-ról közvetlenül a CD-íróra másoltunk. A CD-írás alatt futó programok: Norton Speed Disk (ugyanazon a winchesteren, amelyikről az adatokat írtuk), MPEG1 videolejátszás (szintén ugyanarról a vinyóról), és Winamp. Ilyen terheltség mellett már az egér mozgása is nagyon akadozott, sőt, a procedúra 15 százalékánál még a Kék Halál is meglátogatott minket...
Hogy a történet hogyan folytatódott, azt innen tudhatjuk meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 02:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.