:

Szerző: sammer

2001. július 19. 08:37

Első információk és képek a most bejelentett Robot Wars: Arenas of Destruction játékról

[GameSpot] A BBC Multimedia bejelentette a Robot Wars: Arenas of Destruction játékát PC-re és PlayStation 2 platformra. A játékban egy hatalmas arénába küldhetjük harcolni saját építésű robotjainkat, ahol az más játékosok által épített robotokkal mérheti össze erejét. A robot felépítésénél különböző előre megépített részeket illeszthetünk össze, amik az alap forma, méret, és súly tekintetében különböznek egymástól, ezután pedig erre szerelhetjük fel a fegyverek széles skáláját az szuronytól kezdve a szögeken, a kalapácson, a baltán és a lángszórón keresztül a fűrészekig és a zúzó eszközökig. A kész robotunkat az igazi bevetések előtt letesztelhetjük a házi roBOTjaink ellen is, amennyiben azokat sikeresen szétszedi, nyugodtan küldhetjük az internetre éles helyzetbe más játékosok ellen is. A pályák a legkülönbözőbb helyszíneken épültek, köztük egy német hajógyárral ahol a sűrű füsttel is meg kell küzdeni, illetve és japán felhőharcoló és egy orosz katonai bázis is helyet kapott a játékban.


A fejlesztők szerint ami igazán ki fogja emelni a Robot Wars: Arenas of Destruction játékot a többi közül az a nyers akció és az alaposan kidolgozott tervezhetőségi rendszer kombinációja lesz, és ez teszi majd csábítóvá a játékosok számára. A Robot Wars: Arenas of Destruction 2001 novemberben fog megjelenni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.