Szerző: roberto

2001. július 17. 22:28

KDE-hírek: fejlesztői FAQ, a KDE 2.2 új nyomtatási alrendszeréről szóló előadás vázlata, módosuló KDE 2.2 ütemterv

[KDE News] Elkészült a KDE-s programokat készítő fejlesztőknek szánt KDE Developer FAQ. A gyakran feltett kérdések dokumentuma három nagyobb témakörben (általános kérdések, technikai kérdések és a hibakeresés) tartalmazza azt az általános tudnivalót, amelyről már nem szokás beszélni a fejlesztői levlistákon. Az FAQ-ban szívesen olvasandó további kérdéseket ezen az email-címen várják, aki pedig elég bölcsességet érez az FAQ bővítésére, javítására vagy a szerkesztésben tudna segíteni, az ezeken a címeken jelentkezhet.

KDE[KDE News] Elkészült a KDE-s programokat készítő fejlesztőknek szánt KDE Developer FAQ. A gyakran feltett kérdések dokumentuma három nagyobb témakörben (általános kérdések, technikai kérdések és a hibakeresés) tartalmazza azt az általános tudnivalót, amelyről már nem szokás beszélni a fejlesztői levlistákon. Az FAQ-ban szívesen olvasandó további kérdéseket ezen az email-címen várják, aki pedig elég bölcsességet érez az FAQ bővítésére, javítására vagy a szerkesztésben tudna segíteni, az ezeken a címeken jelentkezhet.

* * *

A készülő KDE 2.2-ben teljesen új nyomtatási alrendszer lesz, amely többek közt a nyomtatás grafikus felületről való konfigurálását is lehetővé teszi. Michael Goffioul, az új nyomtatási rendszer tervezője, a stuttgarti LinuxTag-on tartott előadást a fejlesztés eredményéről. A technikai érdeklődésű felhasználók minden bizonnyal érdeklődve fogják átböngészni az előadás HTML formátumú vázlatát.

* * *

Ismét módosítottak a KDE 2.2 ütemtervén, a kiadás több mint két héttel később érkezik az előző ütemtervhez képest. Az új ütemezés szerint a végleges verzió hivatalos bejelentési ideje augusztus hatodika.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról