Szerző: sammer

2001. július 15. 06:55

Újabb Max Payne letölthető videó jelent meg

A Godgames kiadott egy új videót a hamarosan megjelenő Max Payne külső nézetű akciójátékából. A movie-ban abból a jelenetből láthatunk részleteket, amint főhősünk Max egy aluljáróban rohan végig, és ártalmatlanít két ellenséges figurát. Természetesen most sem maradhatott ki belőle a játék által támogatott lassított mozgás effekt. A videóban látható jelenetben egyébként éppen egy kábítószer forrása után folyik a nyomozás, amit Max szerint a helyi banda hozott be a városba, és hamarosan az utcákon is el akarja kezdeni a Valkyr nevű új drog terjesztését.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.