Szerző: sammer

2001. július 15. 06:00

Megnyílt a hivatalos Aliens Versus Predator 2 weboldal

HIRDETÉS

A Sierra megnyitotta a hivatalos Aliens Versus Predator 2 weboldalát, ahol új információkat és screenshotokat lehet látni a játékról. Az Alien Versus Predator 2 játékot fejlesztő Monolith tervei szerint a végső változatban 21 egyjátékos, és 12 multiplayer pálya kap majdhelyet, az utóbbiak pedig két többjátékos módban vehetők majd igénybe: egyszerű deathmatch, és csapatjáték, ahol az egy fajon belül lévők tartoznak majd egy csapatba. Ez előző részhez képest mindhárom faj - az emberek, az "alienek" és a "predatorok" - rendelkeznek majd új egyedi képességekkel. Képek a játékból:


További képek

Az Aliens Versus Predator 2 a fejlesztési tervek szerint 2001 végére kerülhet az üzletekbe.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 00:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.