Szerző: sammer

2001. július 13. 05:28

Hamarosan újabb hasznos kiegészítők jelennek meg a Black & White istenszimulátor játékhoz

Peter Molyneux a Lionhead Studios játék tervezője kiadott egy sajtóközleményt, amiben a Black & White játékosait tájékoztatja arról, hogy a fejlesztő csapat nagyszámú kiegészítő készítését vette tervbe. Ezek a kiegészítők a www.bwgame.com oldalról lesznek elérhetőek, ahonnan már most is le lehet tölteni új többjátékos pályákat, hanganyagokat, és a Black & White zene interfészt, amit előző hírünkben más ismertettünk. A következő időszakra az alábbi kiegészítők megjelenése van benaptározva:

Július 16.: A falusiak hanganyaga. Hallgasd meg az embereid legbensőbb gondolatait!

Augusztus 6.: Futball! Használd ki a lehetőséget, és hívj ki más törzseket a te embereid ellen, itt garantáltan békés úton dőlhet el, hogy ki a jobb.

Augusztus 13.: Black & White speciális chat lehetőség. Ez az egyedülálló kiegészítés lehetőséget ad arra, hogy a játék felületéről a Black & White weboldalára épített internetes chat szolgáltatással kapcsolódj össze.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.