Szerző: sammer

2001. július 13. 05:28

Hamarosan újabb hasznos kiegészítők jelennek meg a Black & White istenszimulátor játékhoz

Peter Molyneux a Lionhead Studios játék tervezője kiadott egy sajtóközleményt, amiben a Black & White játékosait tájékoztatja arról, hogy a fejlesztő csapat nagyszámú kiegészítő készítését vette tervbe. Ezek a kiegészítők a www.bwgame.com oldalról lesznek elérhetőek, ahonnan már most is le lehet tölteni új többjátékos pályákat, hanganyagokat, és a Black & White zene interfészt, amit előző hírünkben más ismertettünk. A következő időszakra az alábbi kiegészítők megjelenése van benaptározva:

Július 16.: A falusiak hanganyaga. Hallgasd meg az embereid legbensőbb gondolatait!

Augusztus 6.: Futball! Használd ki a lehetőséget, és hívj ki más törzseket a te embereid ellen, itt garantáltan békés úton dőlhet el, hogy ki a jobb.

Augusztus 13.: Black & White speciális chat lehetőség. Ez az egyedülálló kiegészítés lehetőséget ad arra, hogy a játék felületéről a Black & White weboldalára épített internetes chat szolgáltatással kapcsolódj össze.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról