Szerző: sammer

2001. július 13. 04:05

Végső tesztelési állapotba került a Project Entropia internetes szerepjáték

HIRDETÉS

A MindArk bejelentette, hogy a Project Entropia többjátékos módra fejlesztett játékának kiterjeszti a béta tesztelését, és a tesztfolyamat második fázisába lép. A teszt második fele július 23-án kezdődik, és 500 új tesztelő játékosra lesz szükség, akik a néhány hete már munkában lévő első csapathoz csatlakozhatnak majd. További információkat a béta tesztelés második fázisával kapcsolatban a hivatalos Project Entropia weboldalon találhatsz. Képek a játékból:


További képek

A Project Entropia egy kifejezetten többjátékos módra fejlesztett szerepjáték lesz, ahol emberi kolonizáló csoportok harcolnak a túlélésért a Calypso nevű bolygón. A harc alatt ráadásul saját robotjaik elől is menekülniük kell, akik bár eredetileg őket szolgálták, most rejtélyes módon ellenük fordultak.

A játékhoz ingyenesen lehet majd hozzájutni az interneten, vagy a játékmagazinok CD mellékletein keresztül.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.