:

Szerző: sammer

2001. július 13. 04:05

Végső tesztelési állapotba került a Project Entropia internetes szerepjáték

A MindArk bejelentette, hogy a Project Entropia többjátékos módra fejlesztett játékának kiterjeszti a béta tesztelését, és a tesztfolyamat második fázisába lép. A teszt második fele július 23-án kezdődik, és 500 új tesztelő játékosra lesz szükség, akik a néhány hete már munkában lévő első csapathoz csatlakozhatnak majd. További információkat a béta tesztelés második fázisával kapcsolatban a hivatalos Project Entropia weboldalon találhatsz. Képek a játékból:


További képek

A Project Entropia egy kifejezetten többjátékos módra fejlesztett szerepjáték lesz, ahol emberi kolonizáló csoportok harcolnak a túlélésért a Calypso nevű bolygón. A harc alatt ráadásul saját robotjaik elől is menekülniük kell, akik bár eredetileg őket szolgálták, most rejtélyes módon ellenük fordultak.

A játékhoz ingyenesen lehet majd hozzájutni az interneten, vagy a játékmagazinok CD mellékletein keresztül.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.