Szerző: jimi

2001. július 12. 19:38

Novell fejlesztői verseny

HIRDETÉS

Novell [Novell Magyarország] A Novell Magyarország bejelentette új fejlesztői stratégiáját, amelyben fontos hangsúlyt kap a címtár alapú szolgáltatások fejlesztésének támogatása. Nem pusztán az NDS eDirectory fejlesztésén van a hangsúly, hanem komoly szerepet kap a két új szolgáltatás a DirXML a a Novell Portal Services-hez való kiegészétések fejlesztése is.

Mindezek elősegítésére a Novell Magyarország bejelentette a 2001. évi fejelsztői versenyét, amelyen a fődíja nem kevesebb, mint 400 000 Ft.

A választható fejlesztési területek:

- Címtáralapú alkalamzások

- Portal gadgetek (komponensek)

- DirXML konnektorok

Minden versenyzőnek, aki regisztráltatja magát, biztosítja a cég a fenti programok demo változatát, valamint a szükséges fejlesztőeszközöket is.

A verseny első három helyezettje kiemelet díjazásban részesül:

Az 1. helyezett 400 000 Ft

a 2. helyezett 200 000 Ft

a 3. helyezett 100 000 Ft

pénzjutamat vehet át.

A verseny további részletei: http://www.novell.hu/developer/verseny.shtml

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.