Szerző: sammer

2001. július 12. 05:07

Új képek és videók jelentek meg az EVE: The Second Genesis online űrszimulátorból

HIRDETÉS

A CCP új képeket és néhány játék közben felvett videó anyagot adott ki az Eve: The Second Genesis nevű hálózati módra fejlesztett űrben játszódó szimulátorából. A képek és a videók a "gallentean" névre keresztelt játszható fajból, és a hajóikból mutat meg részleteket. Az Eve-ben egy alaphajóval indulhatunk majd neki a hatalmas kalandnak, amiben elsődleges célunk a különböző módokon való pénzszerzés lesz, amiből később kedvünk szerint fejlesztgethetjük űrhajónkat, hogy a komolyabb kihívásoknak is megfeleljen.

Az Eve: The Second Genesis kiadását 2002 elejére tervezik. Képek a játékból:


További képek a galériában

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.