Szerző: sammer

2001. július 10. 21:59

Augusztus elejére ígérik a négy éve készülő Max Payne megjelenését

HIRDETÉS

A GodGames bejelentette, hogy a Remedy Entertainment és a 3D Realms által közösen fejlesztett, jelenleg talán a legfejlettebb grafikus motorral rendelkező Max Payne külső nézetű akciójáték augusztus 3-án az üzletekbe kerülhet. A 3D Realms a múlt héten közölte, hogy a fejlesztőcsapat befejezte az új elemek játékba építését, és mostmár csak a tesztelésre és az esetlegesen előforduló utolsó hibák javítására kell időt fordítaniuk. A több éve készülő játékban Max Payne titkos nyomozó munkáját vehetjük a kezünkbe, amint egy gyilkosság rejtélyes hátterét próbálja kideríteni. Hogy ne legyen ennyire egyszerű dolgunk, ráadásként még menekülnie is kell a hatóság elől, az említett emberölés gyanúja ugyanis emberünkre terelődik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.