Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 10. 09:34

Piros videokártya az MSI-től: videocsatlakozó van, szoftver nincs

HIRDETÉS

A tajvani MSI tegnap újabb GeForce2 MX 400 chipes videokártyával örvendeztette meg a világot, melynek érdekessége a vörös NYÁK és a video ki- és bemenet.

Az MSI MX400-VIVO 32 fantázianvére hallgató kártya a GeForce2 MX 400 chipen kívül 32 MByte memóriát tartalmaz. Az MX400-VIVO 32-höz az MSI a VGA LiveBIOS, MSI DVD és 3D! Turbo szoftvereket mellékeli. Hogy a videobemenettel rendelkező kártyához miért nem adtak a speciális képességeit kihasználó digitalizáló vagy videoszerkesztő programot, az számomra rejtély...

Bár magunk még nem láttuk, a kártya színárnyalata valószínű harmonizál az MSI KT7 Turbo Limited Edition alaplappal, amely szintén bikavadító NYÁK-kal kerül az üzletek polcaira.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.