Szerző: roberto

2001. július 9. 21:57

Linux Mandrake hírek: fejlődő fórum és Cooker levlista

Mandrake[Mandrake News] A Linux Weekly News és egyéb hasonló heti hírlevelek mintájára a MandrakeSoft bejelentette a "Mandrake Cooker Weekly News"-t. A Mandrake fejlesztői változatával foglalkozó hírlevélből megtudható, hogy mi kerül majd a következő verziókba, mi készül éppen most, milyen új csomagok érhetőek el.

Aki percről percre nyomon szeretné követni a Linux Mandrake fejlődését, az iratkozzon fel a "Mandrake Cooker Weekly News"-ra, a feliratkozáshoz szükséges cím ezen az oldalon található, ahol egyúttal a legutóbbi hírlevél online változata is elolvasható, és ahol meglelhetjük az egyelőre igen kevés hírlevelet tartalmazó archívumot.

* * *

Négyezernél is több regisztrált felhasználó, 125315 látogató az elmúlt hónapban, kommentárok, hírek, történetek, szavazás... a MandrakeForum egyre népszerűbb, állítja a MandrakeSoft. A Mandrake-hívők négy nyelven (angolul, németül, franciául és spanyolul) használhatják a www.mandrakeforum.com egyre népesebb oldalait.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:30

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.