Szerző: sammer

2001. július 8. 15:54

A játékkészítő TopWare rátalált a valódi mivoltát kifejező névre

HIRDETÉS

Miután a TopWare játékfejlesztő részlegét felvásárolta a Zuxxez Entertainment az előbbinek lehetősége nyílt arra, hogy a költözéssel együtt a nevét is megváltoztassa egy olyan azonosítóra, ami jobban kifejezi az általa írt játékok, és a részleg fejlesztői ízlésének stílusát, így a választás a Reality Pump névre esett. Manfred Morin, a fejlesztő stúdió elnöke és tulajdonosa a következőket fűzte az eseményhez:

"Mióta azon dolgozunk, hogy elképzeléseinket átültessük a valóságba, azóta töprengtünk azon, hogy a Reality Pump egy remek név lenne a csapatnak. A Zuxxez fennhatósága alatt megválaszthattuk ezt az azonosítót, ami biztosan segíteni fog nekünk a kreatív munkában."

A Reality Pump folytatja a World War II: Black Gold fejlesztését, amit a JoWood fog kiadni a tervezett szeptemberi időpontban.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.