:

Szerző: sammer

2001. július 8. 15:54

A játékkészítő TopWare rátalált a valódi mivoltát kifejező névre

Miután a TopWare játékfejlesztő részlegét felvásárolta a Zuxxez Entertainment az előbbinek lehetősége nyílt arra, hogy a költözéssel együtt a nevét is megváltoztassa egy olyan azonosítóra, ami jobban kifejezi az általa írt játékok, és a részleg fejlesztői ízlésének stílusát, így a választás a Reality Pump névre esett. Manfred Morin, a fejlesztő stúdió elnöke és tulajdonosa a következőket fűzte az eseményhez:

"Mióta azon dolgozunk, hogy elképzeléseinket átültessük a valóságba, azóta töprengtünk azon, hogy a Reality Pump egy remek név lenne a csapatnak. A Zuxxez fennhatósága alatt megválaszthattuk ezt az azonosítót, ami biztosan segíteni fog nekünk a kreatív munkában."

A Reality Pump folytatja a World War II: Black Gold fejlesztését, amit a JoWood fog kiadni a tervezett szeptemberi időpontban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 07:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.