:

Szerző: sammer

2001. július 8. 15:48

Az Ubi Soft elkészült a Conquest: Frontier Wars stratégiai játékának hivatalos weboldalával

Az Ubi Soft megnyitotta hivatalos Conquest: Frontier Wars játékához készített weboldalának virtuális kapuit. Az oldalra a játék bemutatásán kívül új screenshotokat és egy új tralier videót is felpakoltak. A Conquest eredetileg annak a Digital Anvil fejlesztőcégnek a berkeiben készült, amit a méltán híres Wing Commander sorozatot készítő Chris Roberts alapított. Később azonban félbehagyták a fejlesztést, mivel túl gyengének találták a játékot ahhoz, hogy a jelenlegi mezőnyben sikereket érhessenek el vele. A projektet a játék producere, Eric Peterson mentette meg, aki egy új céget alapított és az Ubi Soft támogatásával folytatta a fejlesztést.

A Conquest: Frontier Wars egy, a végtelen űrben valós időben játszható stratégiai játék, ahol három faj között dúló hatalmi harc felett próbálhatjuk átvenni az irányítást. A játék egyik érdekessége azok a csatornák, amiken a nyersanyag utánpótlás folyik, védelmük pedig stratégiai fontosságú tulajdonosa számára, elvágásával ugyanis egy egész, egyébként legyőzhetetlen hadsereget is meg lehet bénítani. A játék kiadását 2001 augusztusára tervezik.


További képek

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.