Szerző: sammer

2001. július 8. 15:48

Az Ubi Soft elkészült a Conquest: Frontier Wars stratégiai játékának hivatalos weboldalával

HIRDETÉS

Az Ubi Soft megnyitotta hivatalos Conquest: Frontier Wars játékához készített weboldalának virtuális kapuit. Az oldalra a játék bemutatásán kívül új screenshotokat és egy új tralier videót is felpakoltak. A Conquest eredetileg annak a Digital Anvil fejlesztőcégnek a berkeiben készült, amit a méltán híres Wing Commander sorozatot készítő Chris Roberts alapított. Később azonban félbehagyták a fejlesztést, mivel túl gyengének találták a játékot ahhoz, hogy a jelenlegi mezőnyben sikereket érhessenek el vele. A projektet a játék producere, Eric Peterson mentette meg, aki egy új céget alapított és az Ubi Soft támogatásával folytatta a fejlesztést.

A Conquest: Frontier Wars egy, a végtelen űrben valós időben játszható stratégiai játék, ahol három faj között dúló hatalmi harc felett próbálhatjuk átvenni az irányítást. A játék egyik érdekessége azok a csatornák, amiken a nyersanyag utánpótlás folyik, védelmük pedig stratégiai fontosságú tulajdonosa számára, elvágásával ugyanis egy egész, egyébként legyőzhetetlen hadsereget is meg lehet bénítani. A játék kiadását 2001 augusztusára tervezik.


További képek

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 16:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.