Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 6. 12:13

Az Iwill bejelentette a világ leggyorsabb Pentium III alaplapját

HIRDETÉS

A tajvani Iwill a napokban jelentette be BD133U nevű alaplapját, amely a vállalat szerint a világ leggyorsabb Pentium III alaplapja.

A BD133U alaplap az Intel i815EP B-Step chipkészletre épül és támogatja a Tualatin magos Pentium III processzorokat. Az alaplap érdekessége az integrált 6-csatornás audiovezérlő, amely SPDIF kimenettel is rendelkezik.

Az alaplapon 1 4x AGP bővítőhely mellett 6 PCI és 1 CNR slot áll rendelkezésre. A southbridge-ben található I/O vezérlő természetesen ATA/100 kompatibilis, és legfeljebb 6 USB eszközt kezel. A memóriamodulok fogadására 3 DIMM foglalatot alakítottak ki.

Az Iwill BD133U alaplapon a front side bus órajele természetesen BIOS-ból állítható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 17:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.