:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 6. 09:02

Magyar legenda: GeForce3 chipes kártyák tesztje

A SavageGamers oldalán az NVIDIA legújabb chipjére épülő videokártyák voltak terítéken: Tessier egy ASUS V8200 és egy Leadtek WinFast GeForce3 TD kártyát tesztelt.

A cikk számtalan benchmarkot vonultat fel (WinTune, Video 2000, VillageMark, TempleMark, 3DMark 2000, 3DMark 2001, Aquamark, Evolva, Mercedes Benz Truck Racing, Z: Steel Soldiers, Dronez, Quake 3, MDK2, Serious Sam), a kártyák teljesítményét egy 1 GHz-es Pentium III és azonos órajelű Duron processzoros konfigurációban mérték össze.

    "A GeForce3 chip sebessége döbbenetes, és technikai újdonságai is igencsak figyelemre méltók, talán ez az első nVIDIA chip ami igazán megnyerte a tetszésemet. A mai játékokban igen nagy minőségi javulást érhetünk el az FSAA és az Anisotropic Filtering bekapcsolásával, és ezzel együtt a sebesség is megfelelő marad. "

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.