Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 6. 09:02

Magyar legenda: GeForce3 chipes kártyák tesztje

HIRDETÉS

A SavageGamers oldalán az NVIDIA legújabb chipjére épülő videokártyák voltak terítéken: Tessier egy ASUS V8200 és egy Leadtek WinFast GeForce3 TD kártyát tesztelt.

A cikk számtalan benchmarkot vonultat fel (WinTune, Video 2000, VillageMark, TempleMark, 3DMark 2000, 3DMark 2001, Aquamark, Evolva, Mercedes Benz Truck Racing, Z: Steel Soldiers, Dronez, Quake 3, MDK2, Serious Sam), a kártyák teljesítményét egy 1 GHz-es Pentium III és azonos órajelű Duron processzoros konfigurációban mérték össze.

    "A GeForce3 chip sebessége döbbenetes, és technikai újdonságai is igencsak figyelemre méltók, talán ez az első nVIDIA chip ami igazán megnyerte a tetszésemet. A mai játékokban igen nagy minőségi javulást érhetünk el az FSAA és az Anisotropic Filtering bekapcsolásával, és ezzel együtt a sebesség is megfelelő marad. "

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 18:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.