Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 2. 10:07

Japánban már kapható a Tualatin processzorokat támogató ASUS TUSL2-C alaplap

HIRDETÉS

Tokió Akihabara negyedében már kapható az ASUS új alaplapja, amely az i815EP chipkészlet friss revíziójára ("B-Step") épül és támogatja a Tualatin magos Intel Pentium III processzorokat.


Fotók: PC Watch

A TUSL2-C alaplap a már jól ismert CUSL2-C örökébe lép. Az ATX kivitelű lapon 3 DIMM foglalat, 6 PCI, 1 AGP4x és 1 CNR slot kapott helyet. A BIOS-ból állítható Vcore, Vio és 1 MHz-es lépésközökkel módosítható FSB órajel a túlhajtók kegyeit hivatott elnyerni. Az alaplap egy 6 csatornás CMI-8738 hangchipet is tartalmaz.

Az alaplap ára Japánban kb. 40.000 forintnak megfelelő yen.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.