:

Szerző: Barna József

2001. június 25. 10:42

Magyar legenda: Hercules 3D Prophet 4500 teszt

[Email] A RiO oldalára egy újabb videokártya teszt került fel, ezúttal egy KYRO II chipre épülő Hercules 3D Prophet 4500 kártyát vetett vizsgálat alá a szerző. A cikkben képet kaphatunk arról, hogy az Imagination Technologies legújabb üdvöskéje miként állja a sarat az NVIDIA GeForce3-mal szemben. A konklúzió utolsó mondatai így szólnak:
...a Kyro II a 64MB RAM-jával, minőségi képével, használható FSAA beállításaival, az elérhető (kép)filter-opciókkal, valamint az egész tile based hóbelevanccal együtt még csak nem is drága: nettó induló (nagyker) ára 30e ft alatt van már most is. Igaz, a GTS-ek is ilyesmi áron hozzáférhetők, azonban ha mégis a Kyrót választjuk, a kártya nem okoz majd csalódást, mind a drivereken, mind a vason (a teljesítményen) látszik, hogy igyekeztek a tervezői. Olcsó, és mindenek ellenére "korszerű" - a Ge3 majd' négyszer ennyibe van.
A teljes teszt itt olvasható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.