:

Szerző: Ady Krisztián

2001. június 19. 20:39

Hercules 3D PROPHET 4000-4500 meghajtóprogramok

[ParaKnowYa] Bár a KYRO meghajtóprogramok igazán univerzálisak (eddig minden gyártó minden kártyája - KYRO I/II - futott bármelyik gyártó meghajtójával, vagy referencia driverrel), mindenképpen megemlítenénk, hogy a Hercules új meghajtókat tett letölthetővé.

A 7.111-es build-re épülő meghajtóprogram már elérhető jópár hete a Videologic (Vivid!,Vivid!XS) és a PowerVR (referencia meghajtó) honlapjáról, de mostmár bármelyik Hercules KYRO I/II kártya tulajdonosa letöltheti a gyártó saját driverét is.

Ez a build még nem támogatja a 620-as DirectX8-at, így ez utóbbit nem érdemes feltenni mellé, különböző problémákat okozhatnak együtt.

A meghajtóprogramok a Hercules terméktámogatásért felelős oldaláról tölthetőek le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.