:

Szerző: Koi Tamás

2024. február 26. 13:45

Feltűnt valakinek, hány okosgyűrűt rakott a vitrin mögé a Samsung az MWC-n?

A Mobile World Congress idén is tele van érdekes és kevésbé érdekes koncepciókkal - ezek egyike a jövő egyik potenciális viselhető eszköze, az okosgyűrű, melyet a Samsung egyelőre csak vitrinek mögül mutatott meg Barcelonában.

Három Gyűrű ragyogjon a tünde-királyok kezén,

Hét a nemes törpök jussa, kiknek háza cifra kő,

KILENCET halandó ember ujján csillantson a fény,

Egyet hordjon a Sötét Úr, szolganyájat terelő,

Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.

Az okosgyűrű a jövő viselhető eszköze, legalábbis már a Samsung is így gondolja, hiszen máskülönben nem állította volna ki egy vitrinben a Galaxy Ring okosgyűrűit - pontosabban azok nem működő mockupjait - a barcelonai Mobile World Congress alkalmával.

A dél-koreai cég standjának egyik szegletében lehetett megcsodálni ezeket a kütyüket, amelyeknek az elrendezése azt sugallja, hogy a dekorációs csapatban valaki nagy rajongója lehet Tolkiennek:

samsung_ring

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 28. 00:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.