Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 19. 14:00

Így nézhet ki a gigantikus kameragyűrűvel ellátott Xiaomi 14 Ultra

Közeleg a bejelentés, kiszivárogtak a sajtónak szánt renderek.

Nem kell már sokat várni a Xiaomi 14 Ultra hivatalos bejelentéséig: a csúcsmobilt a barcelonai Mobil Világkongresszus alkalmából leplezheti le a cég, de ahogy az lenni szokott, idő előtt már egy halom információ kiszivárgott. Amit eddig tudni lehet: a kínai és globális premier egy időben történhet, egész pontosan február 25-én, és a gyártó hazájában különkiadásokra is lehet számítani, a titánkeret mellett üveghátlappal.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A My Smart Price által megszerzett renderképek alapján a fekete és fehér telefonok a kínai piacon kívül műbőr hátlapot kapnak, és bár a kialakítás nagyban követi a Xiaomi 13 Ultra elődöt, a gyűrű kialakítású kamerasziget ezúttal látványosabban emelkedik ki a hátlapból és a méretében is jelentős területet foglal majd el.  A négy 50 megapixeles kamera mellé társulnak a vakumodulok, az előlapra pedig 32 megapixeles kameraegység kerül.

Ami a specifikációkat illeti, a modellben egy Snapdragon 8 Gen 3 SoC dolgozik majd, Európában 16 GB LPDDR5X RAM-mal és 512 GB UFS 4.0 tárolóval lesz kapható, ha minden igaz. A 6,73 hüvelykes, 120 Hz-es, 1440p felbontású AMOLED képernyő 3000 nit csúcsfényerővel rendelkezik majd, adott lesz a HDR10+ támogatás. Az akkumulátor kapacitása 5300 mAh lehet, 90 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltés támogatással. A 16GB/512GB-os modell várhatóan 1499 euróért (kb. nettó 582 ezer forint) lesz elérhető.

xiaomiultra14

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról