:

Szerző: Koi Tamás

2024. január 10. 14:33

Konkrétabb útmutatókat ad a YouTube egészségügyi vészhelyzet esetén

Mostantól az egészségügyi vészhelyzetekkel kapcsolatos keresésekre jóval konkrétabb, segítségnyújtáshoz használható videókat sorol fel a YouTube találati oldala.

Az egészségügyi vészhelyzetekben a gyors és megfelelő ellátás sokszor életet menthet - egy stroke vagy egy szívinfarktus felismeréséhez, netán egy artériás vérzés elállításához pedig egyre többen kérnek segítséget a különböző internetes platformoktól, így többek között a YouTube-tól.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Mostantól a Google videomegosztó platformja jóval szakszerűbb találatokat listáz majd a különböző vészhelyzetekre jellemző keresőkulcsszavak használata során, így a betegek stabilizálhatók és az állapotuk további romlása a mentőegységek kiérkezéséig megakadályozható vagy legalábbis lassítható.

Az egyetlen, nem elhanyagolható csavar, hogy az Amerikai Vöröskereszt támogatásával megvalósuló projekt egyelőre csak és kizárólag az amerikai bajba jutottakon segít - igaz, két nyelven (spanyolul és angolul) is.


Esetükben is a YouTube első körben arra hívja fel a figyelmet, hogy bármilyen, azonnali ellátást igénylő egészségügyi vészhelyzet esetén hívják a 911-et, csak utána kezdjenek el videókat nézegetni a neten.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 15:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.