:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 15. 14:20

Az Asus szerint nincs nagy baja az alaplapnak, amin hibásan szerepel egy szó

De természetesen adott a lehetőség a cserére.

Nemrég írtunk róla, hogy kellemetlen visszhangja lett az Asus apró mellényúlásának, amikor is a legújabb 700 dolláros, a népszerű Neon Genesis Evangelion anime franchise-hoz kapcsolódó különleges alaplapra sikerült hibásan nyomtatni egy fontos kifejezést. A hardvergyártó Rog Maximus Z790 Hero EVA-02 kiadása baromi jól néz ki, de ahogy JayzTwoCents YouTube-videós felhívta rá a figyelmet, az „Evangelion” kifejezés helyett egy felesleges „n” betűnek köszönhetően „Evangenlion” felirat olvasható rajta.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A cikkek megjelenése után az Asus közzétette hivatalos reakcióját, amelyben elismeri, hogy az alaplap bal oldalán látható díszítőrészen az „Evangenlion” felirat hibásan szerepel, ezért elnézést kér a vásárlóktól – cserébe egy évvel meghosszabbítja a termék garanciáját, illetve adott a hibás elem cseréjére vonatkozó lehetőség.

Ugyanakkor a cég fontosnak tartotta kiemelni: a tipográfiai hiba pusztán esztétikai probléma, ami nem befolyásolja a hardver teljesítményét vagy használhatóságát.

asus_evangelion_board_1

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 11:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.