:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 14. 14:40

Jól beégette magát az ASUS az anime-rajongók előtt

Neon Genesis Evangelion... Neon Genesis Evangelion... Neon Genesis Evangelion... Neon Genesis Evangelion.

Kellemetlennek tűnik az Asus számára a legújabb 700 dolláros, a népszerű Neon Genesis Evangelion anime franchise-hoz kapcsolódó különleges alaplapján elkövetett gépelési mellényúlás. A hardvergyártó Rog Maximus Z790 Hero EVA-02 kiadása baromi jól néz ki, de ahogy JayzTwoCents YouTube-videós felhívta rá a figyelmet, az „Evangelion” kifejezés helyett egy felesleges „n” betűnek köszönhetően „Evangenlion” felirat olvasható rajta.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Digital Trends szerint az ASUS hivatalos oldalára feltöltött hivatalos termékfotókon is látható volt még a furcsaság az első cikkek publikálása idején. Az Engadgethez júliusban érkezett sajtóképeken azonban nem látható a probléma, a portál mindesetre megkereste az ASUS-t is, de a cég egyelőre nem szolgált semmiféle magyarázattal.

A dolog végülis jól elsülhet, mert épp az ilyen bakik miatt a gyűjtők számára még érdekesebbek lehetnek az alapból is speciális darabok.

exp

asus_evangelion_board_1

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 17:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.