Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 7. 13:47

Random videókat lejátszó gombot tesztel a YouTube

Azt is mutathatja, amit nem biztos, hogy akarunk látni.

A YouTube fejlesztői rendszerint újabb és újabb funkciók tesztelésével foglalatoskodnak, és bár nem minden ötlet épül be végül a videómegosztó szolgáltatásba, az utóbbi időben a reklámblokkolókat korlátozó intézkedésekkel együtt egy halom újdonság érkezett a webes és mobilos verziókhoz egyaránt.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A tesztelők egy része arról számolt be a Redditen, hogy egy rejtélyes gomb is felbukkan néha az androidos appban a képernyő jobb alsó sarkában. Az újfajta lejátszás gombra koppintva a felhasználók elindíthatnak egy véletlenszerűen ajánlott Shorts-videót a korábbi javaslatok alapján. A fejlesztők korábban a funkciót egy szalaghirdetés formájában tesztelték, kérdéses, hogy a funkció végül szélesebb körben melyik formában jut majd el a nézőkhöz, akik kifogytak a néznivalóból.

Mivel a YouTube egyelőre semmilyen hivatalos információt nem osztott meg ezzel kapcsolatban, az Android Police szerzői úgy sejtik, hogy a korábban megtekintett videók, a feliratkozások és a leadott kedvelések alapján fogja az algoritmus kiválasztani, melyik videót dobja fel.

Via Android Police.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.