Szerző: Koi Tamás

2023. július 26. 13:38

Gondok vannak a kifizetésekkel a booking.com -nál

Egy hónapja nem fizeti ki a szállásadóknak járó összegeket a booking.com szállásközvetítő portál a számlázási rendszer karbantartására hivatkozva.

Ráborították az asztalt a szállásadók a booking.com online szállásközvetítő portálra, de legalábbis médianyomás alá helyezték az üzemeltetőt, amiért a cég egy hónapja nem utalja át a nekik járó szállásdíjat. A témáról a turisztikai és utazási témájú Spabook írt részletesen szerdán. 

A blog szerint jelenleg azokat a szállásadókat érinti a jelenség, akik a booking.com -ot bízták meg a szállásdíj beszedésével - ilyenkor a szolgáltató a saját jutalékát levonva továbbutalja az összeget a szállásadónak, ezek az utalások azonban június végén leálltak. 

bookingcom_amsterdam

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A szolgáltató június közepén hívta fel a szerződött szállásadó partnerek figyelmét arra, hogy pénzügyi háttérrendszerein frissítéseket és fejlesztéseket végez. Akkor a frissítési időszakot július 1 és 11 közé, vagyis éppen a nyári főszezon rajtjára időzítette a vállalat, az érintett partnerek azonban azóta sem jutottak még a pénzükhöz, noha a booking.com által saját maga részére megállapított, erre rendelkezésre álló legutóbbi határidő július 24. volt.

Amint az a cikkben olvasható, a késve érkező kifizetések már most meglehetősen nehéz helyzetbe hoztak számos szállásadót, különösen akik munkavállalókat is alkalmaznak vagy alvállalkozókat foglalkoztatnak, miközben a booking.com a visszajelzések alapján nem kommunikál érdemben az ügy miatt reklamáló partnereivel.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.