:

Szerző: Koi Tamás

2023. május 9. 13:31

Beutazóknak szánt mobilelőfizetéseket kínál a Liszt Ferenc Repülőtér

Külföldi mintára, kifejezetten beutazóknak szánt, ideiglenes célra rendszeresített SIM-ek forgalmazását kezdte meg a Yettel a Liszt Ferenc repülőtéren.

Elsősorban a külföldről Magyarországra érkezők - különösen ha nem EU-s tagállam állampolgárai - kínálja új szolgáltatását a Budapest Airport, mely partnere, az AirportHUB jóvoltából mostantól magyarországi honos hálózatban használható SIM-kártyákat árul a beutazó turisták és üzletemberek számára.

bud

A repülőteret üzemeltető cég közleménye szerint a 2. Terminál érkezési szintjén megvásárolható SIM-ek szolgáltatója a Yettel Magyarország (olyannyira, hogy az értékesítést is a Yettel alkalmazottai végzik), az ügyfelek pedig kétféle előfizetés közül választhatnak:

  • a Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel 50 GB mobilnetet és 25 perc belföldi beszélgetést tartalmaz 15 ezer forintért,
  • a Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel Max pedig korlátlan belföldi mobilnet és 50 perc belföldi beszélgetés foglaltatik benne, 20 ezer forintért cserébe.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az előfizetések különlegessége, hogy kizárólag egyszeri, határozott időszakra - 30 napra - szólnak, illetve legalább 14. életévét betöltött személy lehet csak előfizető. Az aktiválás egyszerűsített szerződéskötéssel zajlik, amihez útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása továbbra is szükséges.

A Budapest Airport megoldása egyáltalán nem új keletű, számos nemzetközi repülőtér érkezési terminálján találhatók mobilszolgáltatók, vagy akár kifejezetten utazókat célzó virtuális mobilszolgáltatók által üzemeltetett kioskok, a SIM-eket bizonyos helyszíneken automatákból is meg lehet vásárolni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 16:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.