Szerző: Koi Tamás

2023. május 9. 13:31

Beutazóknak szánt mobilelőfizetéseket kínál a Liszt Ferenc Repülőtér

Külföldi mintára, kifejezetten beutazóknak szánt, ideiglenes célra rendszeresített SIM-ek forgalmazását kezdte meg a Yettel a Liszt Ferenc repülőtéren.

Elsősorban a külföldről Magyarországra érkezők - különösen ha nem EU-s tagállam állampolgárai - kínálja új szolgáltatását a Budapest Airport, mely partnere, az AirportHUB jóvoltából mostantól magyarországi honos hálózatban használható SIM-kártyákat árul a beutazó turisták és üzletemberek számára.

bud

A repülőteret üzemeltető cég közleménye szerint a 2. Terminál érkezési szintjén megvásárolható SIM-ek szolgáltatója a Yettel Magyarország (olyannyira, hogy az értékesítést is a Yettel alkalmazottai végzik), az ügyfelek pedig kétféle előfizetés közül választhatnak:

  • a Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel 50 GB mobilnetet és 25 perc belföldi beszélgetést tartalmaz 15 ezer forintért,
  • a Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel Max pedig korlátlan belföldi mobilnet és 50 perc belföldi beszélgetés foglaltatik benne, 20 ezer forintért cserébe.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Az előfizetések különlegessége, hogy kizárólag egyszeri, határozott időszakra - 30 napra - szólnak, illetve legalább 14. életévét betöltött személy lehet csak előfizető. Az aktiválás egyszerűsített szerződéskötéssel zajlik, amihez útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása továbbra is szükséges.

A Budapest Airport megoldása egyáltalán nem új keletű, számos nemzetközi repülőtér érkezési terminálján találhatók mobilszolgáltatók, vagy akár kifejezetten utazókat célzó virtuális mobilszolgáltatók által üzemeltetett kioskok, a SIM-eket bizonyos helyszíneken automatákból is meg lehet vásárolni.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról