Szerző: Koi Tamás

2023. április 13. 13:14

Pletykát cáfoló pletykától hasalt el az Apple egyik beszállítója

Hosszú hónapok óta tartotta magát a pletyka, hogy az új iPhone-ok drágább kiadásain az oldalsó fizikai gombokat érintésérzékeny gombok váltják majd, a hét közepén azonban ez az elmélet megdőlni látszott, aminek nem kifejezetten örültek egyes beszállítóknál.

Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzőjének neve az utóbbi években többször került a médiába az Apple újdonságait érintő pletykák egyik legfőbb forrásaként, most viszont alighanem szítokszóként használják az Apple egyik kiemelt beszállítójánál, a Cirrus Logicnál.

iphone15_sidebutton

Persze mondhatnánk így jár az, aki vakon hisz a pletykákban, jelen esetben abban, hogy az új, idén megjelenő iPhone-ok Pro változatain érintésérzékeny gombok váltják majd az összes fizikai gombot. Nos Kuo szerint ez a terv végül a napokban dugába dőlt, és idén biztos marad minden a régiben, vagyis a rezgőmotorokat és érzékelőfelületeket szállító Cirrus Logic alighanem búcsút inthet néhány millió dollárnyi megrendelésállománynak.

Tekintve, hogy a cég termékeinek 88%-át az Apple vásárolja fel, kevéssé meglepő, hogy a pletykát cáfoló pletyka szárnyra kapásától nem különösebben lettek lelkesek a Cirrus Logic befektetői, a cég értékéból így néhány óra leforgása alatt több mint 12%-nyi rész párolgott el.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról