Szerző: Koi Tamás

2023. április 5. 12:13

Most ugrálj, Mario!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) időről-időre beszámol komoly csempészfogásokról - most éppen hamis konzolokat és AirPods füleseket foglaltak le a pénzügyőrök Gyulánál egy közúti ellenőrzés során.

A vérlázítóan gagyi, többnyire egy-egy ikonikus modellhez feltűnően hasonlító játékkonzolokra a jelek szerint még mindig komoly kereslet mutatkozik a régióban, legalábbis erre utal egy frissen fogott csempészszállítmány, mely csaknem egymilliárd forint értékben tartalmazott hamisított konzoljátékokat, illetve AirPods füleseket.

02:52
 

2023.04.05. - Ez a Mario már nem ugrál

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei Gyulán egy közúti ellenőrzés során találták meg egy bolgár rendszámú kamionban a több mint 20 ezer tételből álló árut, melynek értéke nagyjából 984 millió forint.

A NAV munkatársai az ilyenkor szokásos protokollnak megfelelően lefoglalták a termékeket és feljelentést tettek, miután a szakértő előzetes véleménye alapján valamennyi hamisítvány, amit a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. Mondjuk ennek megállapításához a fenti videót látva nem is kell különösebb szakértelem.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.

METAVERSE

0

Átalakítja a Meta a Reality Labs-t

2024. június 19. 12:00

Két fő egységre osztotta a Meta a virtuálisvalóság-fejlesztésekkel foglalkozó Reality Labs-t, ami elbocsátásokat is hoz magával.